vdl1jvhUREXimeotdlAVPOH1KmIdVXgDADlOoIMv
Bookmark

Sajak Sunda Sedih | Kasedih ku awewe (perempuan)

Kumpulan sajak / puisi sunda tentang kesedihan

teu kenging ngahina hiji jalma tina mangsa suramna. Sing emut, cai anu herang ka cipta tina mega anu poek (sajak sunda sedih)

Seja dongkap waktos dimana kasono teu butuh ka panggih, lain ku sabab ayana jalmi nu anyar, nanging sabab hate tos ngagibleg, sabab tos lami ngantosan salira

Nyatana jalmi anu salami ieu simkuring perjuangkeun, parantos milih lalaki sejen.

Salira sangka mesem kuring nandakeun yen kuring teh bagja. Tapi asana salira salah, sabab mesem kuring ngan saukur panutup rasa kanyeri wungkul.

Sakapeung diri ieu kacida lemah pikeun ngarongkong impen, malahan pikeun malih hudang oge simkuring teu kawakan, margi teu aya panangan nu ngabantosan kuring kanggo hudang ngadeg.

Ondangan ka nikahan mantan mah tong boro nyokot sangu di parasmanan, da ningali nage meni geus aral, komo eta pas mikeun amlop ka calon salakina simantan mah, sok sedih bari rada hayang nenggor. tapi teu bisa (puisi sunda ssdih)

Baheula urang saling cinta tapi ayeuna tinggal carita. Baheula urang saling dukung tapi ayeuna harapan eta ges buntung!

Ti Baheula geus boga niat rek ngalamar tapi ayeuna niat eta geus hambar.

Baheula anjeun siga marimar tapi ayeuna siga cangkang marimas. sediih (sajak sunda sedih)

Lalaki jiga kumaha nu keur maraneh perjuangkeun? Nu hade rupa? Nu hade harta? Hampura lamun kitu abdi mah jalmi teu boga mening mundur. Boroning boga duit loba da rek mandi gayungna belah oge ku kuring mah terus dipake sanajan cai na ngucur kamana-mana oge.

Mun mantan maneh ngajak balikan deui? Betot weh ceulina terus harewoskeun kieu: “Gorengan anu murag oge ku urang mah tara dicokot deui, komo dei maneh” inget, ngomongna bari hujan nya, méh rada sedih? (sajak sunda sedih)

kasedihan ku awewe pujaan | Sajak Sunda

Kuring sieun lamun pas urang ngahiji dina tenda pelaminan, maneh nu jadi pangantenna sedengkeun kuring ditukang nu ngumbahan piringna. Kan teu ngenah di tempona kitu teh

Curhat sapanjang-panjang, niatna rek menta solusi ka awewe, ehh kalah di jawab “Sabar we”. Aduh sedih! Ngeunah teu dikitu keun? Hanteu gaes! (sajak sunda sedih)

Uhh bulan puasa tos deukeut? Enya ngan ukur deukeut tapi teu jadian, Sarua jeng uing. Peka atuh plis peka, atuda lamun pas lebaran masih jomblo teh era ku mikrofon masjid. Mic oge duduaanan jeung toa masa uing sorangan, kan sedih.

Fakta atawa mitos?? Awewe Lamun Di Chatt Ku Lalaki, Pasti Ningali Poto Profilna Heula. Lamun Kasep Di Bales, Lamun Goreng Di Antep. Bungah jadi ganteng, sedih jadi jore. (puisi sunda sedih)

Kadang mah sok sedih lamun ninggal poto ktp sorangan teh. Nya jore, nya burem, tos kitu teh saumur hirup deuih!

Neangan anu kasep jeung nu geulis mah aya dimana-mana. Tapi anu nyaah tulus jeung nu satia mah teuing dimana??

Isuk teh hari raya idul adha nyah guys? Nasib jomblo kumaha atuh euy? Rek ngurbankeun wae perasaan kitu?

Wayah kieu masih jomblo? Pliss bebp, maling wae oge loba nu ngudag piraku maraneh henteu..

Sajak sunda sedih

Posting Komentar

Posting Komentar