vdl1jvhUREXimeotdlAVPOH1KmIdVXgDADlOoIMv
Bookmark

Contoh Sajak sunda | Cinta di Kehidupan

Kumpulan sajak sunda tentang cinta dalam kehidupan manusia

Waktu asa teu deui sanggup némbalan, kiwari haté teu deui ngedalkeun, Sepi anu pageuh ngakeup, sarta ngan kosong anu kutatap. Waktu rasa jadi beku (contoh sajak sunda)

hatipun ngarasa pilu
Hasrat anu terbelenggu
kuingin kabéh berlalu
Kuring teu sanggup…
Kuring teu sanggup…
Sarta kuring teu hayang kau laér…
Dengarlah nyaah, Contoh sajak

sora haté kuring ngagero anjeun..
Rasakanlah nyaah,
di dieu kuring mendambamu..
Ulah ingkeun kuring sorangan sarta kesepian,
Ku hayang Kau mngerti rarasaan ieu, (contoh sajak sunda)

Alatan,,,
Ngahereupkeun Anjeun
Anjeun tos ninggalkeun abdi
Teu terang kunaon masalahna
Teu terang oge, naon ka kurangana
Sareng teu terang naon salah abdi
Anjeun tega ninggalkeun abdi
Di kala abdi ngarasa nyaah pisan ka anjeun (contoh syair sunda)

Anjeun teu nyaho..
Kanyaah abdi ka anjeun ngalewihan kanyaah abdi ka diri soranganTapi naha kunaon? Anjeun tega ninggalkeun abdi ?

Cai panon tos teu tiasa dei di bendung
Nyeri, hate abdi di khianatan ku anjeun
Tapi naha kunaon, hate abdi masih tetep ka anjeun.

Posting Komentar

Posting Komentar